lunes, 9 de diciembre de 2013

CIE II

AUTOAVALUACIÓ

Durant tot aquest primer semestre, ens hem endinsat en el món tecnologic, en el qual hem viscut una experiència pràctica, és a dir, el maneig d'un blog personal i el d'una Wiki grupal.

Per a poder fer un bon disseny d'aquestes, alhora, d'escollir la informació adequada per a l'interès del públic i així d'aquesta manera no fer-ho feixuc, ens hem tingut que endinsar en un marc més teòric i així poder-ho portar a la pràctica de la millor manera.


En un principi vam endinsanr-nos en la importància de fer un bon ús de les tecnològies, sense que aquest sigui abussiu, per altra banda també varem aprofunditzar el la mancança d'educació que existeix sobre aquestes eines, que a molts s'ens escapen de les mans. 
Seguidament vam observar les competències digitals d'aquestes i amb elles nous recursos i/o metodologies d'aprenentatge, com és el cine. Així com també els plans, llums i moviments que utilitzen les películes i els anuncis publicitaris, buscant en cada detall una intencionalitat específica. 
Alhora compartint tota aquesta informació en el blog i treballan aspectes de formació de grups i coneixements d'emocions en la Wili.

No hay comentarios:

Publicar un comentario