jueves, 21 de noviembre de 2013

QR


Què és i per què serveix el sistema QR?

El QR és un sistema que permet emmagatzemar informació en una espècie de codi de barres d'ultima generació, és un codi bidimencional, és a dir, consta de dos dimencions. 
I tan sols amb un mòbil podem desxifrar aquesta informació, apuntant amb la càmara d'aquest sobre el codic QR, cal però, tenir activat el lector de QR.



Permet per tant accedir a aquesta informació desde el simple mòbil, guardar-la o simplement informant-nos de les característiques d'aquest QR en concret. Aquest tipus de codic ens porta a diferents enllaços webs, textos, videos, blocs, webs...

Aquest sistema compleix tots els criteris d'innovació, i cada cop més les diferentes empreses utilitzen aquesta innovadora idea en els seus productes, així els usuaris o consumidors d'aquests tenen a l'abast la informació del producte i/o poden veure la pàgina web d'aquesta empresa on poden conèixer els diferents productes que a més a més ofereixen.


Tot i que és un sistema que fa anys que ha sortit al mercat per explotar més els productes, o donar a conèixer les empreses, és a dir, la seva localització, com ens podem posar en contacte amb elles, la seva política.... és un sistema que no ha tingut tanta popularitat fins el dia d'avui, ja que són els aparells mòbils els qui han provocat el boom d'aquest sistema.


No hay comentarios:

Publicar un comentario