jueves, 10 de octubre de 2013

Web 2.0


L'ús de la web 2.0

La web 2.0 ha revolucionat les aplicacions tradicionals, fent possible un mercat de interacció social i comunicació, així com també ha fet possible la modificació de qualsevol informació, la publicació fàcil i ràpida de fotografíes i videos. En definitiva ens ha apropat a recursos que faciliten el nostre dia a dia.

Com a usuària de la web 2.0, utilitzo aplicacions online com calendaris, per l’organització dels meus dies i alhora per compartir-la amb d’altres persones amb les quals tenim cites conjuntes, també utilitzo el correu, ja que facilita que des de qualsevol dispositiu electrònic pugi veure la informació d’aquest i enviar en qualsevol moment informació als meus contactes. 
Per altra banda, faig ús de les xarxes socials per mantindré un contacte amb amics pròxims i llunyans, així com informar-los de les meves activitats i a l’hora informar-me de les seves, publicant estats, fotografies de les activitats que realitzo i música que escolto. Per últim, i no per això menys important, en gran part l’utilitzo amb fins educatius, és a dir, per buscar informació per a tasques escolars i/o veure documentals i pel·lícules, així com també llegir llibres online.

No hay comentarios:

Publicar un comentario