sábado, 26 de octubre de 2013

Anunci Coca-cola


Anunci coca-cola 

http://www.youtube.com/watch?v=D7D3qJU3Kvs


He triat aquest anunci, ja que m'agrada com està fet, l'esperança que en Josep li dona a l'Aitana, una nena que acaba de naixer en un país on les coses estan dificils, degut a la existent crisis que pateix aquest.



Tot i que l'anunci dóna un missatge en el qual basa la coca-cola com l'aportació de la felicitat en les nostres vides, trobo que ha sapigut jugar papers molt tendres que toquen la fibra de qualsevol.


Ja profunditzant en l'ànalisi de plans i angles que fan més significatius i que d'alguna manera ens transporten dins l'anunci, els plans basicament que fan servir en aquest anunci són el primeríssim primer planol, quan enfoca la mà de la nena recent nascuda i de l'home gran, també observem primers plans sobretot quan en Josep es dirigeix cap a l'hospital a veure l'Aitana.

Respecte els ritmes de plans que observem en aquest anunci de coca-cola al principi són lents, ja que enfoca a en gran part a en Josep, tot i que de tant en tant va altrenant amb el part de l'Aitana. Podem dir per tant que més aviat ens trobem amb ritmes lents. En els quals el so que els acompanya condiciona, significa i accentua aquesta lentitud, per exemple, al principi els batecs del cor et transporten a viure una història més propera.


1 comentario:

  1. Bona anàlisi però potser es tractaria d'indentificar el significat o les sensacions que vol transmetre la escena...i desprès buscar els recursos més destacats amb tal de transmetre aquest significat.

    ResponderEliminar